Nina Ricci Nina Тоалетна вода

   Здравейте прекрасни :) . Днес ще обърна внимание на още един аромат ,който лично на мен доста ми допада за летния сезон ,а и не само за него-Nina Ricci Nina .Ароматът е много свеж и приятен ,и когато се напръскам с него  толкова ми напомня на лятото и по-специално на морето.Бих го определила като изключително нежен и женствен .
  Преди няколко години ми бяха подарили такъв парфюм и си го ползвах с голямо желание ,но тогава не ми се струваше толкова добър ,колкото сега .Но наскоро реших да си взема нова опаковка ,и странно защо сега ароматът ми харесва много повече от преди .Може би ,защото съм пораснала и вкусът ми за парфюми доста се е променил.
  Ако трябва да определя аромата на тоалетната вода бих казала ,че е изцяло на плодова основа.Долавям лимон ,портокал ,като цяло цитруси, но се усеща и нотка на ванилия , (която ми е слабост и може би ,за това толкова ми допадна и ароматът) на моменти дори усещам и карамел или аромата на нещо карамелизирано.
  Независимо дали искате да се поглезите или да го използвате в ежедневието си ,ако обичате сладникави аромати ,то това е вашият :). Тоалетната вода изглежда доста стилно и красиво,понеже идва в страхотна стъклена опаковка под формата на ябълка .
 Трайността която има тоалетната вода бих определила катодоста добра ,понеже като се напръскам сутринта преди да излезна , повече не го подновявам и като се пребера вечерта се усеща още ,но просто не толкова наситено ,колкото през деня.




 Поръчах си го от тук : http://www.enzo.bg/

Малко повече информация за парфюма Nina Ricci Nina :

глава :цитруси, особено калабрийски лимон

сърце: божур, карамелизиран бонбом с аромат на ванилия и "плодът на любовта" - маракуя

база : леко смекчен аромат на кора от ябълка, чувствено докосване от бял кедър и бял мускус

Nina Ricci Nina е чувствен аромат, съчетаващ френски лукс,чар,чувствености нежност. Мирис, който ще ви избави от стереотипите във всекидневието! Уникалната горчиво-сладка комбинация в Nina Ricci Nina е добро начало, което ще раздвижи сетивата ви.В Nina Ricci Nina ще откриете разнообразие отнеустоими аромати и изкусителни цитрусови екстракти като калабрийски лимон. В сърцевината си ароматът предлага ухание от пъпки на божур, карамелизиран бадем и нежно докосване от ванилия. Тази сладка смес е наречена"ябълка на любовта".

Коментари

  1. Аз бях влюбена в аромата на розовата ябълка с камъни Сваровски. Жалко, че беше лимитирана и вече много трудно се открива. Акофя намериш я пробвай задължително, може и ти да се влюбиш :)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз бях влюбена в аромата на розовата ябълка с камъни Сваровски. Жалко, че беше лимитирана и вече много трудно се открива. Акофя намериш я пробвай задължително, може и ти да се влюбиш :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации