Основа за грим на Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser

Здравейте :).  
Този месец е месец за тестване на много неща .Едно от които е и основата за грим на  Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser . В доста постове напоследък чета за този продукт и доста западни влогърки я показват във видеата си ,когато се гримират .Като цяло основата е доста хвалена и прехвалвана в блог и влог пространството .Реших да си я закупя и да я пробвам и сама да видя дали е толкова добра ,колкото масово се говори . 

За базата обещават  ,че нанесена на лицето , буквално заличава всички несъвършенства по кожата ,запълва разширените  пори и  по този начин  изравнява тена на лицето и когато нанесем фон дьо тена , то изглежда перфектно .

Първо искам да кажа ,че кожата ми е комбинирана  към мазна и по - точно това се отнася за "Т" зоната ми , на която също така порите ми са доста разширени . Не слагам доста често фон дьо тен , в ежедневието грима ми се състои само от спирала и коректор . Когато реша да сложа фон дьо тен ( вечерни излизания и по официални срещи) искам той да стои наистина равномерно и нежно , и кожата ми да изглежда свежо ,а не като наплескана с един тон фон дьо тен . 

Искам да Ви кажа ,че базата на Maybelline  наистина има за какво да бъде хвалена . Когато я нанеса на лицето си ,тя образува безцветен филм ,който наистина скрива порите и несъвършенствата и кожата изглежда много освежена и изчистена. Основата матира кожата и буквално се топи на нея  ,което спомага ефекта да е още по-добър .
Когато нанеса фон дьо тена ,върху базата на  Maybelline  , кожата става  като кадифена .
Има доста странна консистенция .Гелообразна е и като се докосне с ръцете сякаш е мазна , но когато се нанесе ,лицето се матира  и дава усещането за мекота. 
Базата няма никакъв аромат и е безцветна .Доколкото съм запозната  Maybelline  имат още една база за лице от серията Baby Skin  ,която е с лек цвят и може да се използва и самостоятелно без да се налага да се слага фон дьо тен върху нея .

Другото ,което обожавам в този праймър ,е че с него фон дьо тена ми издържа наистина много време . Ако сложа и пудра отгоре определено бетонирам грима си ,и издържливостта е много ,много добра . В момента времето е наистина много горещо ,което прави грима още по-недълготраен , но благодарение на Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser  грима ми издържа в пъти повече , отколкото само с фон дьо тен и пудра .

 Малко повече  информация за бранда :
Компанията "Мейбълин" е основана през 1915 година от Т.Л. Уилямс. Сестра му Мейбъл дава идеята да произвеждат лесен за употреба продукт за потъмняване на мигли, направен от вазелин и натрошени на прах въглища. Така в лабораторията си младият химик стартира семейния бизнес с първата модерна козметика за очи за ежедневна употреба – спиралата за мигли. Продуктът се превръща в голям хит, а компанията до ден днешен носи името на сестрата на Уилямс – Мейбъл. "Мейбълин" започва да произвежда продукти за лице, устни и нокти. През 1991 година става популярно мотото на компанията: „Може би тя е родена с такива мигли, но по-вероятно е да използва "Мейбълин". През 1996 година "Мейбълин" е придобита от "Л'ореал".

 

Коментари

  1. Откъде я взе? Има ли я в нашите козметични магазини?

    ОтговорИзтриване
  2. Откъде я взе? Има ли я в нашите козметични магазини?

    ОтговорИзтриване
  3. Лично аз си я поръчах от enzo.bg миналото лято, сега вече я има по стелажите на Maybelline, виждала съм я в Lilly, DM и квартални магазини :) .

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации