Любимецът на всички хайлайтър Mary - Lou Manizer

Здравейте прекрасни :) .
Винаги щом  стане дума за хайлайтър ,независимо дали се споменава в клип ,статия , между приятелки ,винаги асоциирам с Mary - Lou Manizer  на the Balm . Този продукт "подлуди" почти всяка една бюти блогърка  включително и мен . През последната година доби наистина много голяма популярност и едва ли имаше момиче ,което да го е виждала в клип или в блог и да не си е пожелавала да го има . Да го има ,не само за това колко сладко изглежда ,а и за това с което е известен - че определено е най-добрият продукт в тази категория .
Наистина го исках много отдавна . Чувствах се като колекционер ,който много иска да има нещо ,което е наистина доста трудно за намиране . Определено този хайлайтър беше да не кажа мечта за мен ,но наистина много желана придобивка . Веднага след като го видях тук , беше поръчан на минутата :) .

Определено the Balm  за мен са много добър бранд ,с богат избор от козметика . Другото ,което ме радва безкрайно много са опаковките на продуктите им . Определено the Balm ме спечелиха точно с това и сега ,когато реша да си поръчам техен продукт , го очаквам като дете ,което чака коледния си подарък ,и няма да лъжа ,че толкова се радвам на опаковките им ,че ме е жал да ги изхвърля .

Доста се отплеснах и от самата тема ..
Когато получих моя Mary - Lou Manizer   се гримирах веднага .Наистина нямах търпение да го тествам . Още когато го отворих ...ех тази опаковка . Стилна и елегантна компактна опаковка ,която в същото време е много момичешка :) . Метална е и на капака от вътрешната страна има огледалце . Наистина дава усещането ,че държиш нещо качествено и признато ...


Определено за себе си мога да потвърдя ,че това е най-добрият хайлайтър ,който е попадал в ръцете ми . Формулата му е толкова добра, че не позволява на продукта да се разпрашва  и рони . Нанася се много лесно с четка .Може да се нанася също така и с пръст ,но изисква малко повече внимание . Наистина ефектът ,който се получава ,когато нанеса хайлайтъра над скулите ми е любим .Определено грима се променя и лицето наистина засиява. Открих ,че Mary - Lou Manizer е подходящ и за други стъпки в грима . Както споменах формулата е много наситена и не се праши ,което позволява хайлайтера да се използва и като сенки .Самият нюанс е много нежен и перлен и стои толкова красиво с очна линия и спирала ... Нанасям от него също така и в началото на окото като по този начин погледа се озарява .

С този продукт трябва и да се внимава ,защото ако се нанесе дори малко повече от нормалното ,и лицето изглежда мазно и лъщящо и в този случай рискувате да изтриете грима си и всичко да започне от начало. Можете да сте сигурни ,че хайлайтера ще остане на лицето ви доста време . Наистина много качествен продукт . Въпреки ,че минаха няколко месеца от както си го купих му се радвам както от началото. Ако трябва да определя кои са петте продукта ,без които не искам да оставам ,определено  Mary - Lou Manizer - а заема едно от местата :) .

Коментари

Популярни публикации