Kallos KJMN подхранваща маска за коса с омега 6 комплекс и масло от макадамия

Здравейте!
Днес искам да ви разкажа за една маска а коса, която тествам от миналия месец и съм повече от впечатлена. Поръчах си я буквално на късмет, понеже ми трябваше нова маска  и реших да заложа на Kallos KJMN подхранваща маска за коса с омега 6 комплекс и масло от макадамия
Както казах търсих си нова маска, която да е за суха, изтощена и с нужда от дълбока хидратация коса. Моята разбира се никак не е толкова зле, като изключим факта, че просто си е суха и винаги искам да съм с една стъпка пред нея, както се казва, за да е достатъчно хидратирана. Старая се да се грижа перфектно за косата си, особено откакто я и боядисвам и съм на 1000% сигурна, че за да имаш хубава коса иска много, много грижи.
Като започнем от правилната козметика, съобразена с косата, до разресване не с каквото ти падне, стигаме до топлинна обработка и качествени препарати за запазване на косата и много други фактори, които определено влияят.
Тази маска определено е феноменална за цената си, наистина. Другото което е, че получавате 1кг маска за коса, която е перфектна за цялото семейство, ако преобладават жени, разбира се хаха. Вкъщи всички сме възхитени от маската и сме на единодушно мнение, че прави косата кат коприна. Заглажда я, не отежнява и придава един много приятен аромат, който наподобява сладолед. Доста е икономична и въобще не мога да кажа дори 1 нещо, което да не ми харесва в нея.
Ефектите от косата са: подхранване, хидратиране, предотвратяване на цъфтежа на връхчетата, продаване на блясък и еластичност на косата. 
Маската е богата на омега - 6 комплекс и масло от макадамия, които всички знаем какви чудеса правят с косата ни. 
Видях, че Kallos имат огромен асортимент от продукти, които наистина ме впечатлиха, защото са от всякакво естество. Като започнем от продукти за измиване  и грижа за косата до стилизирането и. Със сигурност мисля да пробвам и други продукти на марката.


Коментари

Популярни публикации