Tom Ford White Patchouli

Днес искам да ви разкажа за една класика в света на парфюмите, до която имах щастието да се добера и да се влюбя :)!
Както вече сте видели от заглавието, днес ще си поговорим за уникалния парфюм на Tom Ford White Patchouli .

Това определено не е масовия аромат, който всички жени харесват. Този аромат определено не е и такъв, който от 10 жени ще се хареса на 9. И като казвам това, не искам да оставате с убеждението, че ароматът не е хуба - напротив, това е един от най - качествените и истински парфюми, които притежавам. Казвам качествени, защото  този аромат на Tom Ford е изключително различен от масовите комерсиални парфюми.
Може би това се дължи до известна степен и на цената му, която не е никак ниска, но определено е парфюм, с който по улицата няма да е напръскана всяка втора жена.
White Patchouli е парфюм класика, парфюм реликва и горд и достоен продукт, който всеки колекционер трябва да притежава.
Изключително тежък и натрапчив аромат, който същевременно е нежен и елегантен. Колкото повече време минава, толкова по - различен става и ароматът му.

Този парфюм е от тези, с които няма как да се "изкъпете", за да усетите,а имате нужда буквално от 3 пръскания, за да ухаете вие, вашата коса, дреха, яке и спално бельо :). 
Много отдавна исках да притежавам поне един парфюм на Tom Ford,защото всеки запален колекционер на парфюми знае защо.
White Patchouli  е комбинация от дърво, пачули, бергамонт, божур, кориандър, жасмин и роза. Много различни нотки една от друга, но в комбинация правят някакво произведение на изкуството.
"Хвърлила съм око" на още няколко парфюма на марката, които искам да пробвам много силно и ще се радвам, ако ми оставите коментар, ако и вие си падате по тази марка и като цяло по парфюми, които не всеки харесва :)!

Коментари

Популярни публикации