Victoria's Secret Coconut Passion тоалетно мляко за тяло за жени

В предната статия ви разказах за един спрей за тяло, който се превърна в тотален мой любимец през всички сезони.
Комбинацията, която е убийствена обаче  е спреят + лосионът за тяло от същата серия. Или по- точно казано Victoria's Secret Coconut Passion тоалетно мляко за тяло за жени
Този продукт се превърна в истински мой любимец, доста преди спрея за тяло. Пробвах го като на шега и когато беше в старата си опаковка. Тогава ми се стори доста неикономичен и си казах окей, обсебена съм от този лосион, което автоматично означава, че ще го ползвам до втръсване без значение икономичен ли е или не. И така до днешна дата имам изхабени към 4-5 опаковки :).....
Преди известно време обаче попаднах на новите опаковки на продуктите на Victoria's Secret  и реших да потърся от любопитство как точно изглежда моят любимец. Хора, честно ви казвам влюбих се и в опаковката. Толкова стилни, изчистени и семпли, че просто нямаше как да не се купи...  Това  е и другата причина да си го купувам още и още. Споменавала съм много пъти колко обичам красивите опаковки и като цяло красиво поднесени продукти. Именно и този е такъв.
Семпла опаковка тип опаковка за душ гел, както обичам да наричам подобни такива, но декорирана красиво с инициалите на Victoria's Secret. Без кич, без претрупани рисунки и тем подобни, каквито всъщност бяха и старите им опаковки и ако трябва да съм честна не ми бяха слабост.
За качеството просто мога да напиша ферман с положителни неща, честно :) , но ще бъда сбита  и кратка, ако прецените, че ви грабва то определено пробвайте и съм почти сигурна, че няма да ви разочарова, а точно обратното - ще ви накара да пробвате и останалите продукти от серията.
Формулата на лосиона е леко течна, което подпомага лесното нанасяне и бързото попиване. Буквално при нанасяне кожата го поглъща и моментално  дава едно страхотно чувство за комфорт и нежност. И аромат, особенооооо ароамат... След нанасяне лосионът не оставя бели следи, защото както вече споменах попива много бързо в кожата. Хидратира доста добре, като усещането за мекота все едно току що е нанесен кремът се запазва доста дълго.
Ароматът на кокос е умопомрачаващ и след това като се напръскам и със спрея комбинацията е взривоопасна. :)


Коментари

Популярни публикации