Aussie Stop The Break триминутна маска срещу късане на косата

Здравейте приятели!
Този месец имах шанса да тествам доста продукти от различни категории - козметика, техника, дрехи и т. н. 
Обожавам тези месеци, в които случайно или не попадам на много интересни неща и  пробвам най - вече различна козметика. Както сте разбрали от заглавието днес специално ще ви разкажа за един интересен продукт на марката Aussie , която напоследък много нашумя в България - Aussie Stop The Break триминутна маска срещу късане на косата 
 Aussie е марка, която е основана през 1979 г. от американския предприемач Том Редмънд. Доколкото съм запозната производството им е ориентирано главно към козметика за грижа за косата и нейното стилизиране.
Продуктите, които грабнаха моя интерес са шампоан (за който ще ви разкажа в друга статия) и триминутна маска против накъсване на косата. 
Това бяха най - препоръчваните продукти във форумите и затова реших да заложа на тях.
Маската ми се стори много интересен продукт, и като човек, който не може да живее без маска или балсам за коса реших да тествам тази.
Говорим за продукт, който се нанася на косата, след като тя вече е измита с шампоан. Нанасяме както казах, стоим 3 минути и отмиваме. Продуктът обещава да предотврати накъсването на косата, да я заздрави и да я направи   по - жива.
Истината е, че като цяло маската върши основно ролята на маска - подхранва косата, прави я гладка, мека и добре изглеждаща. Дали предпазва от накъсване не мога да отговоря, понеже това зависи от комплексната грижа за косата, било то шампоани, балсами, кристали и масла, лишаване или прекаляване с топлинна обработка. Така че едва ли накъсването ще бъде повлияно само от някаква маска, балсам, шампоан или каквото и да е. Определено маската е хубава,хидратира много добре косата и дава едно комфортно усещане. За мен това е важното. Да усещам косата си добре поддържана, здрава и т.н.
Маската има много интересен механизъм за изваждането на продукта, който ще ви стане ясен от снимката. До сега не бях попадала на подобен продукт, с такъв механизъм и доста време го разглеждах с интерес :).
Маската мирише супер приятно на бонбони или желибонки, доста приятна за използване. В следващата статия ще ви разкажа за други продукт на марката Aussie, и се надявам, че ще ви бъде интересно. :)



Коментари

Популярни публикации