NIVEA ALL-IN -1 extra deep cleansing




Здравейтее :)) .
   Смело мога да твърдя,че  едно от най-големите ми открития за последните месеци се оказа именно този ексфолиант за лице на NIVEA - NIVEA ALL-IN -1 extra deep cleansing .
     Преди няколко месеца ,получих ужасно упорити пъпки .След куп използвана козметика и ровене из рафтовете в аптеките съвсем случайно попаднах на този  ексфолиант.Реших да си го поръчам ,с цел единствено и само почистване на лицето .Поразрових се малко из интернет  и съберах доста позитивни отзиви относно продукта .
    Въпреки ,че пише да се ползва един път дневно ,аз измивах лицето си сутрин и вечер. Без да се усетя той влезна в сутрешната ми и вечерна рутина .Започнах да виждам разлика в лицето си ,пъпките постепенно започнаха да избледняват  .Естествено това дължа и на още един продукт ,за който ще пиша в друг пост ,но определено ефекта от ексфолианта беше на лице.След измиване с него ,лицето ставаше толкова чисто ,свежо и матирано ,че нямах търпение до следващото измиване :) .Няколко  пъти в седмицата си правих маска ,нанасях продукта на лицето си и го оставях за 5-10 минути . След  постоянната употреба и маската ,порите на лицеето видимо се свиваха и кожата изглеждаше изключително чиста .
    Определено останах с най-добри впечатления от ексфолиращия гел на NIVEA и го препоръчвам с двете си ръце :) .





   
Малко повече за самия продукт :
 Мултифункционалният почистващ гел от NIVEA съчетава 5 действия в един продукт и започва да действа незабавно, благодарение на мултифункционалната формула с активен екстракт от магнолия:

1.дълбоко почистващият комплекс отстранява замърсяванията
2.антибактериалните съставки предотвратяват появата на пъпки
3.пилинг частиците отпушват порите и премахват черните точки
4.деликатната формула не дразни кожата
5.може да се използва и като маска, за да се предотврати лъщенето на по-мазната кожа

Активният екстракт от магнолия е известен  с антибактериалните си функции.

РЕЗУЛТАТЪТ Е :
Кожата е почистена в дълбочина и това се забелязва от далече.

    Мога да се съглася  с всичко ,което е посочено по-отгоре. Продължавам да използвам ексфолианта и в момента ,само че веднъж дневно (вечер) и действието върху кожата ми е все така благоприятно . Мога да кажа ,че определено е продукт ,който си заслужавава .

Почистващият гел поръчах от тук : http://www.enzo.bg/



Коментари

Популярни публикации