NYX Sunkissed Radiant Finishing Powder - Пудра за блестящ ефект

Здравейте мили хора! :) 
 Що се отнася до грима ми, продуктите, на които държа най-много и преди всичко са фон дьо тен, спирала, коректор и руж/бронзант. Слагам изключително рядко пудра, и ако изобщо сложа това е за грим, който искам да издържи повече време, когато времето е прекалено топло. Попаднах на един продукт от категорията пудра, който обаче ми хареса изключително много ,може би защото и ефектът, който придава е наистина много подходящ за лятото. Става дума за пудрата на NYX - Radiant finishing powder , която придава блестящ ефект.
   Когато се нанесе на лицето, ефектът  който се получава, е че сякаш съм хванала лек слънчев загар, който кара кожата да сияе и тя изглежда изключително изчистена и освежена. Пудрата не е никак фрапираща, а точно обратното. Стои много естествено, като единственото, което се забелязва е лек блясък, с който лицето сияе. Нанася се много лесно и не е нужно наслояване, а покритието, което създава както споменах е минимално, но наистина забележимо. Изключително подходяща е за лятото, когато кожата на лицето има тен и тя помага то да изглежда много красиво. Бих казала,че издържливостта, която има пудрата е много добра, и стои на лицето докато си премахна грима.
  Ако искате продукт, който да направи така, че лицето Ви  да изглежда сякаш "целунато от слънцето" или просто да подсили тена на кожата Ви и да даде свежест и сияние, то тогава пудрата Sunkissed на NYX е определено за Вас:) !


Коментари

Популярни публикации