Ревю на MAC Satin Snob

Здравейте :)) .
  Днес ще поговоря за един продукт  ,който ми беше подарък от моя приятелка-червилото MAC Satin Snob .Когато го получих ,буквално бях на седмото небе от щастие ,понеже ПЪРВО - аз съм луда по всичко розово ,а щом става дума за червила и гланцове ,тази лудост е извън предела на поносимото , и ВТОРО -  на дали има момиче,което обожава декоративната козметика и да не иска да притежава поне "няколкоооооо" броя от червилата на MAC . 


     Чвервилото е с изключително уникален женствен розов цвят, който е много подходящ както за летните сезони ,така и за по- студените месеци на годината ,понеже наистина кара лицето да изглежда много свежо и някак си "затоплено" .Трябва да призная обаче,че определено цветът не е много наситен и  стои по -различно на устните,и определено  не изглежда така ,както в гилзата . На снимката по-отгоре се вижда как точно  изглежда-изключително наситен розов нюанс  ,но когато се нанесе на устните  наподобява цвета  на захарния памук и трябва да се повтори поне още един път, за да се получи реалния цвят . И все пак стои много нежно и красиво ( Опитах се да пресъздам максимално ,цвета ,който се получава на снимките ) .




   Консистенцията на червилото определено не е това ,което очаквах.Доста е кремообразна и може би тя до голяма степен кара цвета да не изглежда достатъчно наситен .Според мен такъв тип нюанс трябва да е с  малко по-суха формула ,ако мога така да се изразя,защото в противен случай цвета не изглежда достатъчно пигментиран , и прилича повече на гланц ,отколкото на червило . 
   Издържливостта на това червило бих определила като добра .Ако не Ви се налага да пиете ,пушите или ядете  може да издържи доста време,без да се налага да го подновявате . 
   Въпреки ,че първият път ,когато го нанесох съвсем не се оказа това ,което очаквах , крайният цвят ,който се получава определено ми харесва и свикнах с него  .Нося червилото много често напоследък както през деня ,така и когато излизам вечер .Съчетава се много добре както с нежен и цветен грим на очите ,така и само с очна линия и спирала  ,или двете по отделно .Получава се разкошна комбинация когато сложа  залепя половинка мигли върху моите  , сложа розов руж , и нанеса от червилото . Определено мисля да си поръчам още няколко нюанса от серията на МАС Satin  ,а и не само от нея . Ще се радвам ,ако ми препоръчате червила на МАС , които вие харесвате и сте ползвали  :)

Малко повече информация за бранда МАС :

Канадската марка MAC (от англ. език: Make-up Art Cosmetics) е основана през 1984г. в Торонто от Франк Тоскан (професионален гримьор и фотограф) и Франк Анджело (собственик на верига фризьорски салони). Двамата създават MAC, виждайки необходимостта от професионална козметична марка, която да отговаря на изискванията на професионалната модна фотография. Благодарение на изключително високото си качество продуктите на MAC Cosmetics бързо стават любимци в света на модата и знаменитостите. Освен в избрани парфюмерии, вече можете да ги откриете на Enzo.bg! Продуктите на MAC Cosmetics не са тествани върху животни.


 Можете да закупите червилото от тук http://www.enzo.bg/

Коментари

Популярни публикации