Био пяна за лице от Natural cosmetic

Преди повече от месец от българската фирма Natural cosmetic , ми беше изпратен за тестване техният  най-нов продукт за измиване на лицето- Био пяна за лице от серията Aphlame .
Искам първо да отбележа,че екипът на фирмата беше изключително любезен .Останах очарована от дамата  ,която ми изпрати пяната и се постара да я опакова толкова красиво ,че чак да ме е жал да я извадя от кутията и да я използвам :) - Лидия Кръстева !

Както казах Natural cosmetic  са българска фирма ,която е специализирана в производството на козметика за тяло с етерични и растителни масла ( безкрайно много ме радва фактът ,че в България се развиват все повече фирми ,които предлагат био продукти ).

Малко повече за пяната : Био пяната за лице ,която ми изпратиха е за мазна кожа (каквато е и моята) . Съдържа пречистен екстракт от Рийта ,който съдържа естествени миещи вещества (сапонини) ,които  след измиване на лицето променят вида му и изравняват тена . Също така пяната съдържа и екстракт от зелен чай ,който е известен с детоксикиращото и тонизиращото си действие .Листата от коприва стимулират здравия вид на кожата и я матират.

Използвам пяната от както я получих .Беше с мен и когато бях на почивка и мисля ,че събрах нужните впечатления ,които ме подтикнаха да напиша статия за нея .
Във всеки един продукт , първото нещо,което гледам след информацията е опаковката- дали е удобна за ползване и дали ,ако попадне в багаж няма да се разлее и т.н .
Опаковката на тази  пяна ми хареса наистина много . Първо ,че капачката е много стабилна и веднъж затворена трудно може да се развие и отвори сама . Второто нещо ,което е голям плюс е дозаторчето ,което единствено когато бъде натиснато изкарва продукта и по този начин мога да съм сигурна ,че няма да се разлее ,когато пътувам . 


Био пяната използвам сутрин и вечер. Определено мога да кажа ,че наистина почиства лицето ми много добре, и оставя едно приятно и свежо усещане доста време  след използването и . Премахва излишния себум и по този начин кожата изглежда матирана и свежа . Не изсушава . Измива се лесно с вода ,което за мен  е много важно понеже ,не ми е никак приятно изплакването на даден продукт да отнема повече време от нанасянето или измиването с него . Другото качество ,което ме радва много е състава ,който е изключително изчистен .
Единственото ,което не ми допада много е ароматът на пяната .Идва ми малко по-концентриран от колкото би ми се искало да е.

Определено био пяната за лице на Natural cosmetic се оказа много добър продукт ,който ме мотивира да се стремя да използвам повече био продукти :) .

Коментари

  1. Благодарим Ви за чудесните думи. Много се радваме, че сте останали доволни и се надяваме все така да ви изненадваме в бъдеще с новите ни продукти.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации