Любимият ми фон дьо тен и коректор :).

Здравейте красавици :).
В днешния пост искам да споделя с вас, мнението си за любимият ми фон дьо тен и коректор, които в последните месеци просто меко казано обожавам.
И двато продукта са на една и съща марка, която аз много уважавам, понеже е със страхотно качество и като цена е много,много достъпна. Говоря именно за марката Rimmel.
Фон дьо тенът, който поръчах от сайта за парфюми и козметика е Rimmel match perfection.
Много е лек и нежен, нанася се много лесно на лицето не утежнява лицето и най-хубавото е , че кожата изглежда свежа и чиста. Подходящ е за по-суха кожа или нормална, понеже доста хидратира и ако сте с по-мазна кожа има вероятност да я омазнява допълнително. Допада ми също така и озаряващите частици, които този продукт има и как кара кожата буквално да сияе. Матирам го, когато го нанеса с пудра и издържливостта му е перфектна. Покривността не е много голяма, по-скоро е слаба към средна, но както каза този фон дьо тен е подходящ за ежедневието. Нюансът, който аз избрах е 103true ivory, който пасва най-добре на моята кожа.
Ето и линк, ако желаете да си го поръчате : http://www.parfimo.bg/kozmetika-rimmel-london-match-perfection-foundation-spf18

Коректорът, който си поръчах както казах е на същата марка и е от същата серия rimmel match perfection. Нюансът,който избрах е 010 ivory . Отново много добра покупка, която ще продължавам да купувам със сигурност и за напред. Страхотна покривност има този коректор, другото прекрасно е, че озарява и нанесен под очите е перфектен, тъй като зоната просто "светва". Нанасям го главно за да прикрия сенките под очите си и за просветляване и някои части на лицето като Т зоната. Най-любимото от всичко от коректора е, че прикрива идеално тъмните кръгове под очите ми и  супер озарява кожата. Когато го нося, кожата изглежда свежа и озарена, което е супер модерно.
Издържливостта е перфектна, не се събира във фините линии на очите. След като го нанеса го фксирам  и с пудра и ви гарантирам, че остава непокътнат.
Ако желаете да го поръчате тук оставям линк към него: http://www.parfimo.bg/kozmetika-rimmel-london-match-perfection-skin-tone-2in1-concealer













Коментари

Популярни публикации