Lancaster Self Tan Beauty комфортен автобронзиращ крем за тяло и лице

 Здравейте милички :) ! 
До сега мисля, че не съм споменавала в постовете си колко винаги съм мечтала да имам хубав тен, който да ми е генетично заложен и през топлите месеци да става още по-хубав. Учи обаче имам сравнително бяла кожа, която за да постигне така мечтания от мен подходящ тен изминава дълъг път, от стоене под слънцето повече от необходимото (често и до прегряване хаха), доста често прибягване до солариум и лятото не минавам поне веднъж без изгаряния, дори и да използвам подходяща козметика.
Все по- голяма популярност добиват продуктите, които ни помагат да имаме хубав тен без вредни изгаряния за по-малко от 15 минути (поне при мен).. 
Именно за такъв продукт искам да поговоря днес в тази публикация. Доста хора отричат твърдо точно този вид "получаване на тен", защото остават с представата, че става дума за огромна цапаница и много петна по дрехите, както и петна по самото тяло, което като се замислим наистина си изглежда гадно... Работата е там,  че ако попаднете на точния продукт и най-вече качествен, да имате проблеми с него е много малко вероятно.
Продуктът, който аз използвам от много време вече и при мен е доказан е автобронзиращия крем за тяло и лице на  Lancaster Self Tan Beauty. Страхотен продукт, който както споменах при мен е доказан във времето и си го използвам без да експериментирам с други марки. Всъщност ми се иска да експериментирам, но когато трябва да имам тен спешно, предпочитам да играя на сигурно с него. 
Продуктът е със страхотна консистенция, която се нанася много лесно. За целта аз използвам ръкавици . Нюансът, който аз използвам е  02 Medium, който на моята кожа пасва идеално и вдига с около 2-3 тона цвета на кожата. Казано общо помага за уникален типично бронзов загар! Влюбена съм точно в този вид тен ...
Нанася се много лесно, просто се иска да се разтрие равномерно навсякъде, и ако го нанасяте за първи път бих препоръчала да го надграждате, тоест да слагате по малко но със специално внимание навсякъде старателно. нанасям го на ексфолирана и измита кожа, след което изчкавам профилактично десетина минути и се обличам.Лесно, бързо и ефектно :). Тенът ми трае около 2-3 дни, което си е супер. С други продукти съм забелязала, че ми пада още на първото къпане, така че това е плюс за продукта.
При мен не са се случвали подобни ситуации на петна, които не могат да се изтрият и стои много грозно. Може би е защото се старая максимално, но сега като се замисля не се иска кой знае какво старание, нанасям го като лосион за тяло, като с една идея повече внимавам. Може би старанието   е в частите на гърдите, ръцете и деколтето... На лицето не слагам, макар че повечето продукти от този тип са подходящи и за лице. 
Доволна съм от този бронзант и когато свикна с продукт, то трудно го сменям. Все пак ще се радвам, ако ми кажете и вие какъв продукт използвате и на коя марка е, ако използвате. :).
Допада ми идеята, че когато се налага по повод да сложа някоя хубава рокличка, тя определено стои по-добре на бронзово тяло (поне аз така мисля :) ). Тук всичко се случва много бързо, без вреда за на кожата и без стрес. 
Това е моят начин за получаване на красив тен през по-студените месеци, и когато не ми се "пържи" до изгаряне :) !
Поръчвам го от : http://www.enzo.bg/Коментари

Популярни публикации