La Roche-Posay Effaclar свеж матиращ крем за мазна и проблемна кожа

Здравейте прекрасни мили приятели ^_^ ! 
Дали има някой в блогърската и влогърска среда, който да не е чувал за прочутия крем за проблемна и мазна кожа на La Roche-Posay Effaclar ? Мисля, че няма !
Това е може би един от продуктите, за който се изписа толкова много и се изговори толкова много в блоговете и влоговете на не една или две влогърки и влогъри и бих го определила като един от запомнящите се продукти на 2016 година.
Той стана изключително популярен, понеже доста марки правят хидратиращи кремове, но сякаш не си дават сметка, че хора, които са с проблемна кожа, мазна, комбинирана и така нататък имат нужда от по- сериозна грижа освен хидратирането.
Така е и с моята кожа. Тя е комбинирана и когато стане време за нов крем за лице, започва едно озадачаващо търсене на перфектния продукт, който да не е комедогенен , да влияе положително върху несъвършенствата и да им помага, а не да влошава.
Така стигнах до извода да пробвам La Roche-Posay Effaclar свежият им матиращ крем за мазна и проблемна кожа и да проверя сама дали наистина е толкова добър, колкото всички говорят и пишат.
Поръчах си от http://www.enzo.bg/   кремчето и почистваш продукт и ви съветвам да поглеждате редовно, защото правят страхотни промоции на техните продукти. 
Мога да отбележа, че още след първото нанасяне се усеща разликата в кожата. Първо, че буквално я матира, но не до  такава степен, че да "изпие" хидратацията и, а просто и отнема ненужния себум и кожата придобива един по-свеж и здрав вид.
В течение на времето определено намирах още повече разлика в кожата си, като най- забележимите неща бяха:
- почти никаква поява на черни точки и пъпки;
- редуциране на омазнавянето и производството на себум;
- една много здраво изглеждаща кожа със супер свеж вид;
- почти спрях да изпозлвам фон дьо тен в ежедневието си, защото тенът ми с избистри :) ;
Определено заставам зад твърденията, че La Roche-Posay Effaclar свеж матиращ крем за мазна и проблемна кожа  е едно от най-добрите произведения на La Roche-Posay. Невероятен продукт хора :).
Като консистенция е много приятен, нанася се с лекота върху кожата веднага попива и кожата става уникална на допир. Препоръчвам ви, ако имате някой от по-горе споделените проблеми да го пробвате, това е разкошен продукт, съобразен с нуждата на много жени, особено и на тези с проблемна кожа.
Действа безотказно, особено при редовна употреба и разликата вие сами ще откриете :). 
Самата серия Effaclar е създадена за проблемна кожа и предполагам, че и другите им продукти са също толкова разкошни, ще се радвам, ако някой от вас има наблюдения и да ми напише в коментар, за да знам на какво да заложа ако реша да си взема нещо.
Така че, ако трябва да кажа нещо с едно изречение за крема, то думите ми ще бъдат следните" Продукт, който наистина работи за проблемната кожа, и минимализира несъвършенствата, препоръчвам го с две ръце. " :) 
Вие преценете сами, но аз съм обсебена от него и се запасявам с още една опаковка :). 


Коментари

Популярни публикации