Любимият ми лосион на Dove

Здравейте приятели!
Въпреки, че имам някаква мания да трупам лосиони, масла, и всевъзможни кремчета за тяло, които трудно изрязхождам и доста често подарявам или изхвърлям, изведнъж се оказах без нито  един и имах спешна нужда от някакъв, който "на първо време" да замаже положението, докато си взема нещо изпитано.
През последния месец започнах да ходя на солариум и освен специална козметика ( за която възнамерявам скоро да ви поговоря) се налага да се наблегне и на задължително добре хидратиращ лосион след баня, който да поддържа кожата. Поради тази причина съм доста взискателна към това, което си купувам и се стремя  да е максимално овлажняващо. Може би и засиленото ми използване на лосиони да е минимизирало колекцията ми и да остана така неподготвена. Истината е, че се получи прекрасно, тъй като намерих нещо страхотно, което следва да се използва близките месеци :). На вашето внимание представям Dove purely pampering Shea Butter - подхранващ лосион за тяло.
Това е най-разкошния  и богат лосион, който съм използвала от известно време насам. Толкова  добре омекотява и хидратира кожата, че се равнява дори на ефекта от бебешко олио, само че попива изключително лесно и бързо, не оставя никакъв мазен филм, а единствено уникален аромат на какако, ванилия и на спокойствие и чистота :).
Просто уникален. Поръчах си го както казах съвсем случайно и просто реших да заложа на марка известна с такъв тип продукти като Dove, които са известни на всички ни.
Определено  не ме разочароваха и този път, тъй като от години използвам и се доверявам единствено на техните стикове за подмишници.
Продуктът е доста икономичен, нанася се лесно, попива бързо и е много приятен за използване. Като текстура е една идея по-гъст е това затруднява малко повече отсипването от опаковката, но определено мога да го преживея хаха. Нанесен на кожата е по-воднист от колкото мазен, което за лятото е просто перфектно, тъй като на никой не му е приятно да му е мазно, изпотеноо... гадничко.
Определено препоръчвам с две ръце  този продукт, заслужава си всяка стотинка и освен това е доста бюджетен продукт :)

Коментари

Популярни публикации