L’Oréal Paris Color Riche La Palette Nude палитра от сенки за очи с огледалце и апликатор

Другият продукт, който имах възможност да тествам и останах много повече от очарована е палитрата на L’Oréal Paris Color Riche La Palette Nude.
Признавам си, че до сега не бях пробвала никакви сенки от L`Oreal Paris. Пробвала съм различни ружове, червила и спирали, но никога до сега палитри със сенки.
Останах много приятно изненадана, когато в кутията открих точно тази палитра, защото цветовете са разкошни. Супер приятна гама с нюанси, които по мое лично мнение всяка една жена трябва да има в гримовете си, защото определено стават както за ежедневен грим, така и за вечерен и малко по - наситен грим.

Вие сами ще видите на снимките цветовете, които се опитах да покажа максимално в техния реален вид, но определено в тази палитра има уникални "нюд" цветове, които са така модерни в последно време, но и пасват на всякакъв цвят очи.
Допадна ми много и качеството на сенките, които ако трябва да съм честна въобще не предполагах, че дрогерийна марка може да направи толкова качествени сенки.
Цветовете са много пигментирани, ронят се съвсем малко при нанасян.
Повечето цветове могат да се използват ежедневно, и има няколко, които са тъмнички, с които да се поиграе много добре и да се сътвори много ефектен и една идея по - силен грим.
Първите два цвята са разкошни и перлени и са много подходящи за хайлайт, както и за нанасяне на целия клепач, защото са разкошни и в комбинация с малко затъмняване на сгъвката се получава великолепно.
Останалите цветове също са много красиви и нежни и се работи изключително лесно с  тях.

Що се отнася до опаковката, тя също е изработена много стилно. Мъничка и компактна и това, че има огледало ме впечатли най - много,защото определено ценя огледалото в пудри, ружове и най - вече палитри. Независимо колко красива е една палитра, колко известна е и колко са невероятни сенките в нея, няма ли огледало има минус. Но тук L` Oreal  са се справили повече от перфектно. 
Гледах, че в notino.bg има и други видове палитри от марката и определено мисля да пробвам още някоя. Много ще се радвам, ако някой от вас е пробвал от техните палитри да ме посъветва коя да тествам :).

Коментари

Популярни публикации